Sporten bij Fight District Amsterdam

kruisjes-logo-oranje

In onze sportschool in Amsterdam bieden wij verschillende sporten aan. Naast boksen en kickboksen geven wij ook HIIT trainingen en krachttrainingen.  

Hieronder vind je een overzicht van al onze sporten. Wil jij graag een van deze sporten uitproberen? Vraag dan direct je gratis proefweek aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

We verwelkomen je graag bij ons in de Dojo.

Boksen

kruisjes-logo-oranje

Boksen is een geweldige manier om te ontstressen. Knal je aggressie eruit op een verantwoorde en professionele wijze. Onze ervaren trainers helpen je graag.

Met vele jaren professionele ervaring brengen zij graag hun enthousiasme over op jou. Klik snel op onderstaande knop voor meer informatie.

Hiit

kruisjes-logo-zwart

Voor wie van kort en krachtig houd is HIIT dé training om te beoefenen. Deze hoge intensiteit training is perfect voor personen die van afwisseling houdt. 

In onze gym geven wij meerdere keren per week professionele HIIT training.

Kijk snel op onze HIIT pagina voor meer informatie.

Waarom velen jou voorgingen bij Fight District Amsterdam

Professionele begeleiding

Onder leiding van ervaren en prijswinnende coaches krijg jij les in 1 van onze sporten. Van boksen tot MMA en van Kickboksen tot HIIT.

Voor iedere leeftijd

Wij geven al groepstrainingen voor kinderen vanaf 6 jaar. Onder professionele begeleiding is iedereen in goede handen

Voor elk niveau

Of je nu een beginnend bokser bent of al jaren ervaring hebt, bij Fight District ben je aan het juiste adres. Onze trainers geven les in techniek, fundamentals en aan gevorderden. Kom langs bij Fight District

Meer dan 75 lessen per week

Elke week hebben wij meer dan 75 verschillende lessen op het rooster staan. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat staan onze trainers klaar om les te geven. Zo is er altijd wel een tijd wanneer jij bij ons terecht kunt.

Kickboksen

kruisjes-logo-oranje

Een full body workout kan je kickboksen zeker wel noemen. Stoten, schoppen en vooral veel bewegen. Wil jij op een sportieve en uitdagende manier werken aan jouw fitheid en conditie? Kom kickboksen bij Fight District

MMA - BJJ

kruisjes-logo-zwart

Kleine jongens worden groot met Brazilian Jiu Jitsu. Deze vorm van Mixed martial arts, MMA, legt de nadruk om het grondgevecht. Bij Fight District leren wij je de juiste technieken. en bewegingen om jezelf te verdedigen tegen iedere tegenstander. 

 

Proefles aanvragen

kruisjes-logo-oranje

Ga jij de uitdaging aan?

Kom sporten bij Fight District Amsterdam. Probeer het 7 dagen gratis. Onze professionele coaches staan voor je klaar.

Vele sporters gingen jou al voor. Schrijf je vandaag nog in en geniet van echt sporten in Amsterdam

Persoonlijke begeleiding

Onze professionele coaches gaan de uitdaging samen met jou aan.

75+ lessen

Van 's ochtends tot 's avonds staan onze trainers in de gym les te geven. Sport wanneer het jou uitkomt!

Voor alle niveau's

Bij Fight District bieden we lessen voor ieder niveau.

Groepslessen

Sporten met elkaar motiveert. Je hoeft het zeker niet alleen te doen. Kom gezellig langs en haal de topsporter in je naar boven.

Het team van Fight District Amsterdam

Ons team van ervaren trainers hebben samen meer dan 50 jaar ervaring binnen de vechtsport en coaching. Ontdek het team achter jouw succes. Boek vandaag nog jouw proefweek en kom langs. Welkom! 

Francois

Boksen | Zak Training

Milton

Zak training | Kids | Techniek

Nick

Hoofd Boksen | Techniek