Fight District Amsterdam

kruisjes-logo-oranje

Bij Fight District Amsterdam staan wij voor verbinden en bouwen!

Maak kennis met Melanie en Francois, de brandende motors achter deze mooie club.

Bij Melanie En Francois kan je werkelijk waar overal voor terecht. Hun jarenlange ervaring in de (kick)bokswereld vertalen ze naar uitdagende lessen waarbij ze elke leerling, of je nou amateur bent of professional, het beste uit zichzelf laten halen.

Ze zijn er om jouw grootste motivator te zijn en je beste coach. Ze zijn er om een kop koffie voor je in te schenken of om een potje te knokken in de ring. Ze zijn er om de telefoon op te nemen of de binnenkomende mails te beantwoorden

En ze zijn er om ervoor te zorgen dat jij de fitste versie van jezelf wordt.

Mindset, coaching en kickboxing op het hoogste niveau. Bij Fight District is iedereen welkom!

Of je de ambitie hebt om de ring in te gaan of “lekker” wilt trainen. Melanie en Francois zorgen ervoor dat jij je welkom voelt!

kickboksen

ALWAYS SHOWING DEDICATION & PASSION

Bij Fight District gaan we voor success. Zo helpen wij jou met het behalen van je fitness goals. Of je nu gaat voor fitter en sterker of dat je de technieken van het zelfverdedigen wilt beheersen. Bij Fight district is iedereen welkom. Met toewijding en passie staan onze prijswinnende trainers elke dag voor je klaar.

En daar zijn wij eigenlijk best wel heel trots op!

Waarom sporten bij
Fight district Amsterdam?

Persoonlijke Begeleiding

Onder leiding van ervaren en prijswinnende coaches leer jij boksen. We leren je de fundamenten en basis-technieken van het boksen.

Groeps lessen

Bij fight district ben je niet alleen. Samen met een groep enthousiastelingen ga jij de uitdaging aan.

Voor ieder Niveau

Of je nu beginner bent of al ervaring hebt. Voor iedereen is er een les om bij aan te sluiten

Wanneer jij wilt

Wij geven verschillende lessen. Meerdere malen per dag staan onze trainers in de gym les te geven aan onze fighters. Bekijk ons rooster en plan je volgende les.

Professionele trainers

Bij Fight District Amsterdam staan onze trainers voor jou klaar om je de fijne kneepjes van de verschillende vechtsporten bij te brengen. Ons team bestaat uit ervaren professionals die jarenlang ervaring hebben opgedaan in de wereld van de vechtsporten. Zo hebben velen van hen zelf op hoog niveau de sport beoefend en hebben zij ook andere professionele sporters begeleid.

Of je nu interesse hebt in kickboksen, Brazilian Jiu Jitsu, HIIT training of een andere vechtsport, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze trainers hebben kennis van de laatste trainingsmethoden en technieken en weten precies hoe ze jou op een veilige en effectieve manier kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.

Bovendien zorgen onze trainers ervoor dat je je altijd welkom en op je gemak voelt tijdens de training. Ze zijn altijd bereid om te helpen en te adviseren, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt.

Onze ervaren Trainers

Melanie

Kickboksen | Coaching

Berry

Kickboks Techniek | Zak | HIIT | Kracht | PT

Doron

Zak Training | HIIT | PT

Nick

Hoofd Boksen | Techniek

Milton

Zak training | Kids | Techniek

Francois

Boksen | Zak Training